Edukacije

Edukacije za kozmetičare i estetske stručnjake

Uz 15 godina iskustva u kozmetologiji i estetskoj medicini, ostajemo u tijeku s najnovijim dostignućima u tehnologiji. To nam omogućava da pružimo korisne edukacije o estetskoj medicini.

O edukacijama

15 godina iskustva u području kozmetologije i estetske medicine je velik uspjeh za svakog stručnjaka u tom području. Stalno educiranje i praćenje tehnoloških dostignuća i noviteta na tržištu su ključni elementi koji pomažu profesionalcima da ostanu na vrhu svog polja.

Kao tim sa dugogodišnjim iskustvom, vjerujemo da je važno ne samo nuditi kvalitetne proizvode, nego i educirati svoje kupce o njihovom pravilnom korištenju. Zato je tehnička edukacija o načinu rada s uređajem besplatna prilikom kupnje i dostave uređaja. Naš cilj je osigurati da naši klijenti razumiju kako najbolje koristiti proizvode i postići najbolje rezultate.

Osim toga, nudimo i dodatnu edukaciju za one koji žele proširiti svoje znanje u području kozmetologije i estetske medicine. Dogovaranje edukacije može vam pružiti dublji uvid u industriju i pomoći vam da steknete dodatne vještine i znanja koja će vam pomoći da budete uspješni u svom poslu.

Prijava

Prijavite se i unaprijedite svoje znanje

Ukoliko se želite prijaviti na naše edukacije, ispunite prijavnicu i javiti ćemo Vam se u kratkom roku.